12. jaanuar 2009
Jaga lugu:

Uus Maa: Pindi pole kindlasti uus turuliider

Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff ütles ehitusuudised.net-le, et Pindi puhul ei saa kindlasti rääkida uuest turuliidrist, kuna turuliider on see, kes teeb kõige rohkem tehinguid ja teenindab kõige rohkem kliente.

„Kuna vastavad andmed ja faktid puuduvad, siis on seda lubamatu ka avalikult kinnitada,“ märkis Sucksdorff.

Pindi Kinnisvara teatas täna, et ostis 100% ASi Vestman Teenused aktsiatest, muutudes seeläbi konkurentsituks turuliidriks nii vahendus- kui hindamisteenuse turul.

Sucksdorffi arvates võis müügi taga olla Vestmani tahe kontsentreeruda põhitegevusele, mis nende mõistes on metsa- ja põllumaa haldus ning arendus. Taolisi üleostmisi võib tõepoolest veel tulla, kuna turul on ka teisi büroosid, kellel lisaks arendusele oma vahendusosa töötab kahjumiga. Pindi ostu võib pidada heaks signaaliks turule näitamaks, et elu läheb edasi ja kinnisvaraettevõtted tahavad tegutseda ka tulevikus. „Aeg näitab, kas ost oli hea panus tulevikku või liigne risk.“

Tema sõnul on Uus Maa seadnud oma fookuse hetkel kinnisvarateenuse kvaliteedi tõusule ja meeskonna professionaalsuse arendamisele. Me näeme, et langeval turul mängib eelkõige rolli teenuse kvaliteet, mitte ettevõtte kvantiteetne areng.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee