8. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rohelised tahavad pidurdada Ropka silla ehitamist

Erakond Eestimaa Rohelised Tartu piirkond soovitab Tartu linnavalitsusel Ropka autosilla kavandamisel aeg maha võtta.

EER esindajate ettepanekul võiks linnavalitsus küll võimaliku silla jaoks maa reserveerida, kuid enne kulukasse sillaehitusse investeerimist tuleks ära oodata Ringtee silla valmimine ja selle mõju liiklusvoogudele.

Kolmapäeval Tartu linnavalitsuses toimunud Ropka silla keskkonnamõjude hindamise aruande arutelul vaagiti kavandatava silla ja selle juurdesõiduteede eri lahendusi ja nende mõju keskkonnale. EER Tartu piirkond on seisukohal, et Ropka autosilla negatiivsed keskkonnamõjud on Ringtee silla omadest suuremad ja seepärast tuleks Ropka silla kavandamine hetkel külmutada. Eestimaa Roheliste arvates võiks ära oodata Ringtee silla valmimise, mille järel alles selguks, kas Tartu lõunaossa oleks üldse vaja veel üht Emajõe autosilda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785