2. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas Pelgurannas valmib suur elamurajoon

Kodukolde elamurajoonis on valminud juba üle kümne maja ning detailplaneeringuid on seatud veel uute ehitamiseks, kirjutab Ekspresskinnisvara.

Majad on väljanägemiselt ühesugused – varieerub aga asend – mõned hooned on tänava poole küljega, mõned esifassaadiga. Elamurea taga on Stroomi mets, mis palju räägitud magistraalteest ilmselt pääseb, rääkimata arendajatest. Parkida saab nii tänavale, majade ette aiaga piiratud hoovi kui ka keldrites asuvatele parklakorrustele.

Elamud on interjöörilt niisugused, nagu uued kortermajad ikka. Põnev lahendus on viimane korrus, kus asub vähem kortereid ja kogu korrus on ümbritsetud terrassidega. Trepikojas jäi huvitava lahendusena silma aga see, et majja sisenedes minnakse algul trepist hoopis alla null-korrusele, kusjuures seda on võimalik teha kahest uksest – ühe ees on trepp ja teise ees kaldtee vankritele-ratastoolidele.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785