Tallinnas Pelgurannas valmib suur elamurajoon

Kodukolde elamurajoonis on valminud juba üle kümne maja ning detailplaneeringuid on seatud veel uute ehitamiseks, kirjutab Ekspresskinnisvara.

Majad on väljanägemiselt ühesugused – varieerub aga asend – mõned hooned on tänava poole küljega, mõned esifassaadiga. Elamurea taga on Stroomi mets, mis palju räägitud magistraalteest ilmselt pääseb, rääkimata arendajatest. Parkida saab nii tänavale, majade ette aiaga piiratud hoovi kui ka keldrites asuvatele parklakorrustele.

Elamud on interjöörilt niisugused, nagu uued kortermajad ikka. Põnev lahendus on viimane korrus, kus asub vähem kortereid ja kogu korrus on ümbritsetud terrassidega. Trepikojas jäi huvitava lahendusena silma aga see, et majja sisenedes minnakse algul trepist hoopis alla null-korrusele, kusjuures seda on võimalik teha kahest uksest – ühe ees on trepp ja teise ees kaldtee vankritele-ratastoolidele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed