15. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi ampsab tüki Vestmanist

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli kinnitas ehitusuudised.net-ile, et eelmisel nädaldal sõlmitud kavatsuste protokolli kohaselt sõlmitakse ostu-müügitehing AS Pindi Kinnisvara ja AS Vestman Teenused vahel 9. jaanuaril 2009.

Ettevõtete aktsionärid sõlmisid eelmisel nädalal kavatsuste protokolli firmade vahendus- ja hindamisteenust osutavate müügiüksuste ühendamiseks. Tehingu väärtust osapoolte kokkuleppel ei avalikustata.

Roosiväli sõnul huvitab Pindi Kinnisvara eelkõige Vestmani arenenud maakondlik võrk. „Vestman Teenuste maakondlik võrk on väga tugev. Mõnedes piirkondades, nagu Viljandi- ja Läänemaa, aga ka Ida-Virumaa, on nad meist tuntumad,“ rääkis Kalev Roosiväli.

Esialgu kasutatakse edasi mõlemat kaubamärki, ent perspektiivis jääb kasutusele Pindi Kinnisvara kui tuntuim kaubamärk. Roosiväli kinnitusel klientide jaoks midagi ei muutu, pigem võidavad nad kinnisvaraettevõtte universaalsemaks muutumisest. „Pole palju neid büroosid, mis tegelevad põllu- ja metsamaadega, korterite-majade ja kommertskinnisvaraga,“ selgitas Roosiväli. 

AS Vestman Teenuste omanik Aivar Berzin firma müügi tagamaid ja ajendeid kommenteerima ei soostunud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785