15. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enim koondamisi 2009. aastal ehitusest

Enim koondatakse järgmisel aastal ehituse, puidutööstuse, tekstiili ja kinnisvara sektorites, ütles tööturuameti tööturuteenuste ja -toetuste osakonna juhataja Nele Labi.

2009. aasta alguses võib oodata töötuse järsku kasvu, sest enamikul juhtudel lõppevad töösuhted aasta lõpus, teatas tööturuamet dv.ee-le.

Statistika näitab, et detsembri esimese kümne päevaga kaotas Eestis töö vaid 150 inimest vähem kui tänavu esimese kolme kuuga. Töötuks jäi vastavalt 697 ja 848 inimest.

"Töötus kasvab ilmselt ka 2009. aasta alguses, kuna paljudel juhtudel on töösuhte lõpuajaks just 2008. aasta viimane päev. Selline aasta alguses suurenev töötuse määr on meil olnud ka varasematel aastatel," lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785