Tähesaju pürib Tallinna suurimaks kaubanduskeskuseks

Kaubandus- ja meelelahutuskompleks Tähesaju City Mustakivi ja Laagna tee ristmikul alustab ettevalmistusi teise etapi väljaehitamiseks, mille valmimise järel peaks see ligi 70 000 ruutmeetriga olema Tallinna suurim kaubanduskeskus.

Tähesaju City arendaja Hindrek Leppsalu ütles, et otsus järgmisel aastal avada järgmised 35 000 ruutmeetrit pinda on koostöös finantseerijate ja partneritega tehtud ning valdavale enamusele kavandatud mahust on olemas ka juba rentnikud. „Tähesaju kontseptsioon on hästi end õigustanud ja klientidele paistab asukoht, valik ja keskuse ülesehitus hästi sobivat,“ ütles Leppsalu. „Sellepärast jagub julgust astuda samm edasi.“

Lasnamäe kanalina tuntud Laagna tee äärde kerkinud Tähesaju City teine etapp peaks valmima järgmise aasta sügisel. Keskus kogumahuks on kavandatud 100 000 ruutmeetrit. Kolmas etapp kaubanduspinnaga 30 000 ruutmeetrit plaanitakse avada 2010 – 2011, teatas keskus. Ehituse viimases, kolmandas etapis lisandub kompleksile ka rõivapoode ja toitlustusasutusi ning tekib mitmeid sportimise ja vaba aja veetmise võimalusi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed