11. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuring: ehitusturul tuleb paanikat vältida

Praeguses olukorras on valitsusel vaja vältida paanika teket ehitusturul ja toetada Eesti rahvusvahelist usaldusväärsust, väidab Tartu Ülikooli majandasteaduskonna uuring

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu poolt tellitud uuring käsitleb seda, milline on tänane seis Eesti langeval ehitusturul, kuidas meie lähiriikide valitsused ja sealne ehitussektor on käitunud majanduslanguse tingimustes ning mida kasulikku võiks Eesti neist kogemustest üle võtta.

 Uuringu tulemused kinnitavad meie seniseid nö kaemuslikke arvamusi, et majanduslanguse faasis peaks riik andma nii oma kodanikele sõnumi, et ettevõtluskeskkonna loomine, arendamine ja väärtustamine oli, on ja jääb Eesti Riigi vaieldamatute prioriteetide hulka. Rahvusvaheliselt aga sõnumi, et tarviduse korral ei jäeta siinseid ettevõtjaid hätta, ütles EEELi tegevdirektor Indrek Peterson. Uuringu tulemusi tutvustasid Tartu Ülikooli uurimisgrupi liikmed EEELi aastalõpukoosolekul.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785