Uuring: ehitusturul tuleb paanikat vältida

Praeguses olukorras on valitsusel vaja vältida paanika teket ehitusturul ja toetada Eesti rahvusvahelist usaldusväärsust, väidab Tartu Ülikooli majandasteaduskonna uuring

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu poolt tellitud uuring käsitleb seda, milline on tänane seis Eesti langeval ehitusturul, kuidas meie lähiriikide valitsused ja sealne ehitussektor on käitunud majanduslanguse tingimustes ning mida kasulikku võiks Eesti neist kogemustest üle võtta.
 
Uuringu tulemused kinnitavad meie seniseid nö kaemuslikke arvamusi, et majanduslanguse faasis peaks riik andma nii oma kodanikele sõnumi, et ettevõtluskeskkonna loomine, arendamine ja väärtustamine oli, on ja jääb Eesti Riigi vaieldamatute prioriteetide hulka. Rahvusvaheliselt aga sõnumi, et tarviduse korral ei jäeta siinseid ettevõtjaid hätta, ütles EEELi tegevdirektor Indrek Peterson.
 
Uuringu tulemusi tutvustasid Tartu Ülikooli uurimisgrupi liikmed EEELi aastalõpukoosolekul.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed