8. detsember 2008

Korteriühistute infopäeval võeti vastu pöördumine soojatootjale

Reedel toimus korteriühistute infopäev „Korteriühistud- kuidas edasi?” kus tehti pöördumine soojatootja poole seoses kõrge hinnaga.

Üritusel esinesid  Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Korteriühistute Liidu, Tallinna Linnavalitsuse ja Swedbanki esindajad ja visionäär Hardo Aasmäe.

Riigikogu aseesimehe  Jüri Ratase poolt avatud infopäeval said  sõna Mustamäe korteriühistute esindajad.  Kõigile ettekandjatele esitati hulgaliselt küsimusi, infopäeval osalejad võtsid  vastu pöördumise soojatootja OÜ Dalkia juhtkonnale, milles  kõrgele soojahinnale viidates  tehakse ettepanek kujundada hinnapoliitikat koostöös korteriühistutega.

Kohale oli tulnud üle 150 huvilise, peamiselt Mustamäe korteriühistute esimehed ja esindajad. Üritust modereeris Mustamäe linnaosa vanem Kalle Mihkels, kelle sõnul kavatsetakse  Osavõtjate arvates saadi väga vajalikku infot ja Mustamäe linnaosa vanema Kalle Mihkelsi sõnul toimub järgmine  korteriühistute infopäev  eeldatavalt kevad-talvel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688