Q Vara vaatluse all

Tallinna börs lisas Q Vara võlakirjale vaatlusmärke, kuna ettevõtte on jätnud korduvalt börsile esitamata nõutud teabe ja dokumendid. Tekkinud olukord võib oluliselt kahjustada investorite huve. 

Seoses AS Q Vara erinevate toimingutega, mille tulemusel muutus Q Vara võlakirjade tagatis, edastas börs Q Varale järelepärimise, milles palus Q Varal esitada börsile tagatisagendi lepingu, mis on sõlmitud Sampo Pangaga võlakirjaemissiooni väljalaskmisel ning lepingu ja kõik muud dokumendid, mis kajastavad AS Q Vara emaettevõtja SLProductions OÜ-le kuulunud AS Q Vara aktsiate ülekandmist AS-i Gild Fund Management väärtpaberikontole, seisis Tallinna börsi teates.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed