5. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Q Vara vaatluse all

Tallinna börs lisas Q Vara võlakirjale vaatlusmärke, kuna ettevõtte on jätnud korduvalt börsile esitamata nõutud teabe ja dokumendid. Tekkinud olukord võib oluliselt kahjustada investorite huve. 

Seoses AS Q Vara erinevate toimingutega, mille tulemusel muutus Q Vara võlakirjade tagatis, edastas börs Q Varale järelepärimise, milles palus Q Varal esitada börsile tagatisagendi lepingu, mis on sõlmitud Sampo Pangaga võlakirjaemissiooni väljalaskmisel ning lepingu ja kõik muud dokumendid, mis kajastavad AS Q Vara emaettevõtja SLProductions OÜ-le kuulunud AS Q Vara aktsiate ülekandmist AS-i Gild Fund Management väärtpaberikontole, seisis Tallinna börsi teates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785