13. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asko ja Sotka avasid täna Haaberstis piirkonna suurima sisustuskaubamaja

Asko ja Sotka poodide omanik Indoor Group AS avas 13. novembril Haaberstis 3000-ruutmeetrise piirkonna suurima sisustuskaubamaja.

Ettevõtte teatel järgivad Kakumäe ja Rannamõisa tee ristumiskohas avatud Asko ja Sotka mööblipoed sama kontseptsiooni, mis firma kõik kauplused Eestis, Lätis ja Soomes. Poe sortimendist poole moodustab Eesti tootjate valmistatud mööbel.

Avamise puhul on nii Asko kui ka Sotka poodides üle Eesti paljud diivanid, elutoamööbel ja madratsid kuni 60% tavahinnast odavamad.

Uutes Haabersti Asko ja Sotka kauplustes saab tööd enam kui 20 inimest. Kogu Indoor Group AS personal ulatub Eestis ligi 100 inimeseni. Tallinnas on Askol ja Sotkal koos avatud esindustega kokku neli poodi.

Haabersti kaubamaja sisaldab lisaks 2300-ruutmeetrisele müügipinnale lao- ning kontoriruume. Ühekorruselise hoone krundi pind on ligi 6500-ruutmeetrit ning sisaldab parkimiskohti 60-le sõidukile. Hoone projekteeris Tõnis Tarbe Arhitektuuribüroo.

Indoor Group on 85 kauplusega Soome juhtiv mööblikaupluste kett. Asko ja Sotka kaubamärgid kuuluvad Indoor Group kontserni. Eestis on Asko ja Sotka mööblikaubamajasid seitse - Tallinnas, Tartus ja Pärnus, ning Lätis kuus kauplust Riias. Kogu kontserni käive oli 2007. aastal 196,5 miljonit eurot. Eesti poodide operaatori Indoor Group AS käive oli 2007. aastal ligi 400 mln krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785