6. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT Ehitus asutas tütarettevõtte

Priit Sauki juhitav, kinnisvara arendamise ja projektijuhtimisega tegelev YIT Ehitus lõi tütarettevõtte YIT Betoonitööd OÜ.

„YIT Ehitus AS-il on olnud oma betooni- ja müüritööde üksus juba 2000. aastast,“ ütles YIT Betoonitööd OÜ juhatuse liige Taavi Varb pressiteates.

„Pärast tütarettevõtte moodustamist sai YIT Betoonitööd OÜst eraldiseisev ning oma tööjõuga betooni- ja müüritöid teostav tütarfirma. YIT Betoonitööd OÜ teostab betooni- ja montaažitöid YIT Kontserni ettevõtetele, kuid eesmärgiks on teenust pakkuda ka teistele turul tegutsevatele ettevõtetele,“ ütles Varb, kelle sõnul kuulumine YIT Kontserni tõstab YIT Betoonitööd OÜ usaldusväärsust.

YIT Betoonitööd OÜ-s töötab 70 betoonitööde spetsialisti ning ettevõtte töid on mitmel korral tunnustatud ka Aasta betoonehitise tiitliga.

AS YIT Ehitus asutati 1991. aastal. Ettevõte kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille neljateistkümnes riigis (Põhjamaad, Balti riigid, Venemaa, Kesk-Euroopa)  tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 27 000 inimese. YIT kontserni 2007. aasta käive oli 57,8 miljardit krooni, millest käive Balti riikides oli 3,5 miljardit krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785