YIT Ehitus asutas tütarettevõtte

Priit Sauki juhitav, kinnisvara arendamise ja projektijuhtimisega tegelev YIT Ehitus lõi tütarettevõtte YIT Betoonitööd OÜ.

„YIT Ehitus AS-il on olnud oma betooni- ja müüritööde üksus juba 2000. aastast,“ ütles YIT Betoonitööd OÜ juhatuse liige Taavi Varb pressiteates.

„Pärast tütarettevõtte moodustamist sai YIT Betoonitööd OÜst eraldiseisev ning oma tööjõuga betooni- ja müüritöid teostav tütarfirma. YIT Betoonitööd OÜ teostab betooni- ja montaažitöid YIT Kontserni ettevõtetele, kuid eesmärgiks on teenust pakkuda ka teistele turul tegutsevatele ettevõtetele,“ ütles Varb, kelle sõnul kuulumine YIT Kontserni tõstab YIT Betoonitööd OÜ usaldusväärsust.

YIT Betoonitööd OÜ-s töötab 70 betoonitööde spetsialisti ning ettevõtte töid on mitmel korral tunnustatud ka Aasta betoonehitise tiitliga.

AS YIT Ehitus asutati 1991. aastal. Ettevõte kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille neljateistkümnes riigis (Põhjamaad, Balti riigid, Venemaa, Kesk-Euroopa)  tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 27 000 inimese. YIT kontserni 2007. aasta käive oli 57,8 miljardit krooni, millest käive Balti riikides oli 3,5 miljardit krooni.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed