27. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristiine Keskus paneb oksjonile kaks korterit

Kristiine Kaubanduskeskuses paneb järgmisel nädalal toimuva kampaania raames oksjonil müüki kaks korterit -- Kadriorus ja Viljandi südalinnas.

Kampaania käigus tulevad reaalsest kuni 50% odavama alghinnaga oksjonile 990 000-kroonise (tegelik hind 1 595 000kr) baashinnaga kahetoaline korter Kadriorus Tina tänaval ning 747 000-kroonise alghinnaga (tegelik hind 1 495 000kr) 19. sajandil ehitatud majas kahetoaline korter Viljandi südalinnas. Mõlemad korterid müüakse ära parima pakutud hinnaga.

Kadriorus asuva kortermaja arendaja Endover Kinnisvarabüroo müügijuhi Kersti Meri sõnul on korter väga hinnatud asukohas ja majas ning ollakse veendunud, et müügihind tõuseb oksjoni käigus tublisti üle alghinna. „Inimestel on võimalik teha pakkumisi alates 990 000-kroonist. Kui peakski olema ainult üks alghinnaga pakkuja, siis saab ta renoveeritud Kadrioru korteri omanikuks vähem kui miljoniga,“ lisas Meri.

Kampaania ajal oksjonile mineva Viljandi südalinna korteri arendaja NN Arendus OÜ juhatuse liige Enn Laansoo, Jr. sõnul pole Kristiine Keskusega koostöö eesmärgiks korterit võileivahinnaga müüa, vaid arendusprojektile tähelepanu tõmmata

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785