23. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Säästumarket avab Kohtla-Järvel oma 55. kaupluse

23. oktoobril avab Säästumarketite kett Kohtla-Järvel oma 55. poe. Tegemist on teise Säästumarketiga kauplusega Kohtla-Järve linnas.

Säästumarketite keti direktori Regina Velbergi sõnul on Järveküla teel asuv Kohtla-Järve esimene Säästumarket väga külastatav ning otsus linnas uus pood avada tuli jaekaubandusketi soovist inimeste jaoks ostude tegemist veelgi mugavamaks teha. „Usume, et Kohtla-Järve elanikud võtavad värskelt avatud kaupluse sama hästi vastu kui eelmise. Eriti kuna uus pood on värvikam ning oluliselt suurema tootevalikuga, kuid sama soodne ja kiire,“ märkis Velberg.

Uut kontseptsiooni järgivas Kohtla-Järve Säästumarketis on suurem tootevalik - senise 1200 toote asemel 1700. Poes on rohkem mugavaid lette ja külmikuid ning vähem on kastides ja alustel pakutavaid tooteid. Kaupluse müügipind on 600 m² ning uues kaupluses saab tööd 11 inimest.

Aasta jooksul alates selle aasta oktoobri algusest viiakse kõik Eesti Säästumarketid üle uuele kontseptsioonile ning lisaks on plaanis avada kokku 10 uut uuenenud kontseptsiooni järgivat Säästumarketit. Kõikides uut kontseptsiooni järgivates Säästumarketites saab olema senisest suurem tootevalik, muutunud siseilme ja uus kaubamärgi logo.

Säästumarketi kett kuulub Rimi Eesti Food AS-ile ning on esimene tegevust alustanud odavmüügikaupluste kett Baltimaade jaekaubandusturul. Esimene Säästumarket avati 1999. aastal ning jaekaubanduskett annab tööd ca 800 töötajale. Säästumarketite kett on esindatud 27 linnas ja asulas. Kokku kuulub Säästumarketite ketti 55 kauplust üle Eesti.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785