16. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TARTU EHITUSMESS 2008: Laaduritootja otsib kodumaiseid kliente

Tartu messikeskuse kassa vahetus läheduse väikelaadureid näitava ASi Norcar BSB Eesti tegevjuht Jaak Ojandu trotsib vihma ja külastajatevähesust, kuid ei kahetse, et valisid just väliboksi, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Väinu Rozental Tartu ehitusmessilt.

„Kui keegi külastajaist tahab meie laadureid proovida, siis milles küsimus – lööme masinale hääled sisse,“ räägib Ojandu ja lisab, et siseboksis seda teha ei saaks ja pealegi on väljas rohkem ruumi.Ojandu sõnul olid nad viimati oma toodanguga messil väljas viis aastat tagasi.

 „Vahepeal oli meil tootmist nii palju, et me müügiga üldse tegelema ei pidanud, sest emafirma Soomes võttis ja vahendas kõik toodetu,“ lausub Ojandu. „Nüüd, kui me investeerisime eelmisel aastal tootmise laiendusse ligi 50 miljonit krooni, on meil eesmärk leida rohkem kliente ka Eestist.“

Norcar BSB Eesti valmistab väikelaadurite metallosi, kokku pannakse laadurid Soomes. Lisaks toodab Norcar loomade jootmissüsteeme, söötmis-, söödavalmistamis- ja nahatöötlemismasinaid.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785