• 16.10.08, 12:52
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Talter: kummaline otsus

Talteri tegevjuht Sven Pertens ütles ehitusuudised.net-i küsimusele, kuidas kommenteerida üleilset kohtuotsust, mis lubab Merkol riigihankel osaleda, et see on kummaline otsus.
"Ma pole küll jurist, ent mulle tundub kummaline, et kohus on võtnud seisukoha asja sisuliselt arutamata," ütles Pertens ning lisas: "Justkui esimese astme kohtuotsus polegi otsus."
Tema sõnul on neil viisteist päeva aega otsus edasi kaevata ning nad peavad praegu juristidega nõu, kas seda teha.
"Pakkujaid pole võrdselt koheldud," rõhutas Pertens.
Ringkonnakohus tegi eile määruse, millega peatas riigihangete ameti vaidlustuskomisjoni otsuse Merko Ehituse ja Tallinna Teede kõrvaldamiseks Kukruse maanteelõigu ehituselt.
 
Aktsiaseltsid Talter, K-Most, TREF ja Teede REV-2 vaidlustasid maanteeameti 29. augusti käskkirja, millega amet kvalifitseeris Merko Ehituse ja Tallinna Teede ASi osalemaks Tallinn-Narva maantee ehitushankel.
Vaidlustuskomisjoni otsuse kehtivuse peatamine tähendab, et hankemenetlusega saab edasi minna ja Merko Ehitus jätkab riigihankel osalemist.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele