15. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita linnaosa võib saada uue lasteaia

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik kooskõlastas detailplaneeringu eskiisi, mille kohaselt rajataks Piritale 4 rühmaga eralasteaed 80 lapsele.

Linnaosa vanem saatis täna Tallinna Linnaplaneerimise Ametile kooskõlastuse eraomanikule kuuluva Toomiku 22 kinnistu detailplaneeringu eskiisprojekti osas.

3532m2 suurusele sotsiaalmaa sihtotstarbega kinnistule on võimalik planeerida kahekorruseline, kuni 11m kõrgune hoone, millest eraomaniku plaanide kohaselt peaks saama kas perearstikeskus või eralasteaed.

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik sõnas, et igal juhul tervitatakse Pirital uue lasteaia rajamist. "Hetkel on viimases valmimisjärgus munitsipaallasteaed Padriku elurajoonis ning aasta lõpus soovime alustada ka Kose lasteaia juurdeehitusega," sõnas Terik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785