9. oktoober 2008
Jaga lugu:

Ehitusfirma investeerib turunduse asemel tootmisesse

Marsalis-Ehitus arendusjuht Priit Aer ütles www.ehitusuudised.net-le, et investeeringud turundusse ja reklaami on nad asendanud investeeringutega tootmisesse ja kvaliteedi tagamise süsteemi väljaarendamisse.

"Parafraseerides klassikat parim soovitus tublile ettevõttele on ettevõte ise,”  märkis ta.

Ta lisas, et kulude jälgimine ja kokkuhoid on OÜ Marsalis-Ehitus strateegia olnud ka headel aegadel.

"Koondamisteta me ilmselt ei pääse, kuid ainult Eesti turul toimuvat süüdistada on minu meelest ebaõige. Ilmselt on paljud organisatsioonid kasvanud liiga kiiresti ja selle läbi kaotanud oma efektiivsust. Täna on aeg vaadata, kas kõikide tööpanus vastab tööandja ootustele ja kas kõik tööoperatsioonid on korraldatud ja läbi viidud optimaalseimal viisil," osutas Aer.

Ta märkis, et Skandinaaviamaade turgudele tehtav maht on nende jaoks aasta-aastalt kasvanud kuid see ei ole kindlasti raskemate aegade tõttu tehtud operatiivne kursimuutus. Pigem pikaajalise töö tagajärg ja täna meile tõesti kindlustunnet sisendav turusektor.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee