• 08.10.08, 15:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Ehitusfirmad: meil on tööd

Mitmed ehitusuudised.net poolt küsitletud ehitusettevõtted väitsid, et neil on raskest ajas hoolimata tööjärg veel ees.
"Meil on lepinguga kaetud üks objekt 2010 maikuuni, teine objekt 2009 septembrini, kolmas 2009 juulini. Pigem on töid pikemalt ette planeeritud kui seda oli 2007 aastal," ütles OÜ Vennad Ehitus juhatuse liige Andrus Mutli ehitusuudised.net-le.
Ehitusjärje kriitiliseks piiriks peab ta ca 2 kuud.
Kommenteerides Konjunktuuriinstituudi andmeid, mis näitasid, et ehitusfirmadel on lepingud 3,8 kuuks ette, märkis mees, et see 3,8 kuud on igati loogiline keskmine, kuna paljudel ei ole üldse tööd.
Hard-Restauraator OÜ juhataja Hardi Tooming ütles, et neil on aastaseid lepinguid, on ka kuuajalisi lepinguid. "Keskmine peaks täna olema umbes 3 kuud. Kriitiline piir on 1 kuu. Sel juhul tekivad suured kaod korralduses," märkis ta.
"Meil on hetkel tööd ette 5 kuuks. Järjekorra vähenemist on tunda. Hea on, kui tööd on ette minimaalselt 2 kuud," ütles TRV Kliima AS direktor Roland Jung.
 
 
 
 
 
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele