2. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko vaidlustab Riigihangete vaidlustuskomisjoni otsused

Merko vaidlustas 2. oktoobril Riigihangete Ameti juures asuva vaidlustuskomisjoni tehtud otsused, millega tunnistati kehtetuks Maanteeameti peadirektori käskkiri AS Merko Ehitus kvalifitseerimise kohta  Kukruse-Jõhvi teelõigu rekonstrueerimise riigihankemenetluses.

Komisjoni otsust on võimalik kaevata edasi Tallinna Ringkonnakohtusse kuni 9. oktoobrini. 

"Merko Ehitus teeb seda kindlasti. Merko Ehitus on teinud käesoleva hanke käigus parima pakkumise, jääb selle juurde ja kavatseb pakkumist ning ettevõtte positsiooni kõigi seaduslike vahenditega kaitsta. Usume, et terve mõistus võidab," teatas Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben.

 

 

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785