2. oktoober 2008

Merko vaidlustab Riigihangete vaidlustuskomisjoni otsused

Merko vaidlustas 2. oktoobril Riigihangete Ameti juures asuva vaidlustuskomisjoni tehtud otsused, millega tunnistati kehtetuks Maanteeameti peadirektori käskkiri AS Merko Ehitus kvalifitseerimise kohta  Kukruse-Jõhvi teelõigu rekonstrueerimise riigihankemenetluses.

Komisjoni otsust on võimalik kaevata edasi Tallinna Ringkonnakohtusse kuni 9. oktoobrini. 

"Merko Ehitus teeb seda kindlasti. Merko Ehitus on teinud käesoleva hanke käigus parima pakkumise, jääb selle juurde ja kavatseb pakkumist ning ettevõtte positsiooni kõigi seaduslike vahenditega kaitsta. Usume, et terve mõistus võidab," teatas Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben.

 

 

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688