8. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC müüs augustis pea kaks korterit päevas

NCC Ehitus müüs augustis oma arendusprojektides ligi kaks objekti päevas, kokku tehti kuuga 39 tehingut, mis on peaaegu sama palju, kui kõikides teistes uutes kortermajades Tallinnas, teatas ettevõte.

NCC Ehituse arendusdirektor Aare Udras ütles, et augusti müügitulemused ületasid ettevõtte ootusi oluliselt. „Usume, et uute korterite turg on avanemas, inimestel on taastunud usaldus uue vara soetamise suhtes,“ lausus ta.

Udrase sõnul ilma paindliku hinnapoliitikata täna edukas olla ei saa. NCC on seda teadvustanud ning varadele hinna määramisel võtnud eesmärgi olla pigem agressiivsed ning pakkuda kliendile parimat hinda, mis sellistel toodetel olla saab.

NCC Ehitusel on kokku arendamisel neli kortermajade kompleksi- Tammeõue Viimsi vallas, Rabaküla Mustamäe linnaosas, Vana-Kuuli Lasnamäe linnaosas ning alles kevadel nurgakivi saanud Pärnaõue elurajoon Haaberstis, kuhu on planeeritud kokku 7 aasta jooksul rajada 770 korterit. Kokku loob ettevõte hetkel üle 2000 uue kodu.

NCC Ehitus ASi 2007. aasta konsolideeritud ja auditeeritud majandustulemuste kohaselt oli ettevõte käive 696,2 miljonit krooni. Firma kasum oli 2007. aastal 117,5 miljonit krooni. NCC Ehitus andis 2007. aasta lõpuks tööd 63 inimesele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785