18. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Londonis langesid korterite hinnad kuuga 5,3%

Tõsine kinnisvara hinnalangus on lõpuks jõudnud ka Londonisse, kus ühe kuuga langesid korterite hinnad 5,3 protsenti.

Kinnisvara vahendusega tegeleva firma Rightmove uurimusest selgus, et augustis on hinnad juuliga võrreldes langenud 5,3% ehk keskmine eluase on kuuga väärtusest kaotanud 21 000 naelsterlingit (umbes 420 000 krooni), kirjutas The Guardian Unlimited.

Osa Londoni piirkondades on hinnalangus olnud veelgi järsem, ulatudes isegi 7,9%ni. Üleüldiselt langesid kinnisvara hinnad Ühendkuningriigis kuuga 2,3%. Keskmiselt küsitakse korteri eest nüüd 229 816 naela (4,6 miljoni krooni) juuli 235 219 naela (4,7 miljoni krooni) asemel.

Aastases võrdluses on hinnad kogu maal langenud siiski 4,8%, Londoni aastane hinnalangus on 3,8%.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785