Londonis langesid korterite hinnad kuuga 5,3%

Tõsine kinnisvara hinnalangus on lõpuks
jõudnud ka Londonisse, kus ühe kuuga langesid korterite hinnad 5,3
protsenti.

Kinnisvara vahendusega tegeleva firma Rightmove uurimusest selgus, et augustis on hinnad juuliga võrreldes langenud 5,3% ehk keskmine eluase on kuuga väärtusest kaotanud 21 000 naelsterlingit (umbes 420 000 krooni), kirjutas The Guardian Unlimited.

Osa Londoni piirkondades on hinnalangus olnud veelgi järsem, ulatudes isegi 7,9%ni. Üleüldiselt langesid kinnisvara hinnad Ühendkuningriigis kuuga 2,3%. Keskmiselt küsitakse korteri eest nüüd 229 816 naela (4,6 miljoni krooni) juuli 235 219 naela (4,7 miljoni krooni) asemel.

Aastases võrdluses on hinnad kogu maal langenud siiski 4,8%, Londoni aastane hinnalangus on 3,8%.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed