1. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksu- ja tolliameti hooned lähevad enampakkumisele

Riigi Kinnisvara valmistab ette seitsme kinnistu müüki, mille käigus otsitakse uut omanikku kahele maksu- ja tolliameti kasutatavalebüroohoonele.

Ettevalmistamisel on Tallinnas Endla 15 ja Kotzebue 14 büroohoonete, Lõkke 4 büroohoone, presidendi Paslepa suveresidentsi, Keila-Joa lossi,Pagari 1 ja Patarei vangla kinnistute avalikud enampakkumised, teatas Riigi Kinnisvara AS täna.

Endla 15 büroohoonet kasutab täna nii maksu- ja tolliamet kui ka statistikaamet, Kotzebue14 on tervenistimaksuametnike käsutuses. Lõkke 4 büroohoones pesitseb töötukassa. Kinnistute alghinnad on vastavalt 48 miljonit, 14,9 miljonit ja 57 miljonit krooni.

Presidendi suveresidentsi hind algab 15 miljonist ja Keila-Joa lossi oma 20 miljonist. Patarei vangla eest tuleb välja käia vähemalt 100 miljonit ja Pagari tänava maja eest 120 miljonit krooni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785