28. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva- Jõesuus uued korterid samas hinnas Tallinnaga

Suvituslinnas Narva-Jõesuus on Ida-Virumaa kõige kallimad korterid, eluasemete hindu upitavad Peterburist tulnud ostjad. Narva-Jõesuu korteri hinnaga võib osta samasuguse Tallinnas Kadrioru piirkonnas, analoogses uues majas.

Ida-Virumaa kõige kallima ruutmeetrihinnaga - 39 000 krooni - korterid asuvad Narva-Jõesuus, Koidula tänav 37 ehitatavas uues majas, kirjutas Põhjarannik.

OÜ Termak Real Estate asutaja on Vene naftamagnaat Andrei Katkov, kellele kuulub osa Sillamäe sadama aktsiaid. Firma esindaja Irina Popova ütles, et sihtrühmaks on venemaalased ning enamik kliente on suhteliselt rikkad inimesed Peterburist, leidub ka eestlasi.

Peterburi kinnisvarafirmade veebilehtede põhjal otsustades maksavad Narva- JõesuusKoidula tänav 19ga sarnastes majades olevate korterite ruutmeeter samuti 36 000 krooni ümber.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785