23 juuli 2008
Jaga lugu:

Välisinvestor rajab Kiviõlisse esimese hotelli

Välisinvestor plaanib investeerida 5 miljonit Eesti krooni Kiviõli esimesse umbes 30-kohalisse hotelli, kus hakkab tööle lisaks restoranile ka väike konverentsikeskus.

„See välismaine investeering tuleb Ida-Virumaale sellepärast, et meie maakond on investori silmis perspektiivne turismipiirkond. Otsuse langetamisele eelnes põhjalik uuring ja kuna investor omab Venemaal ka ühte turismifirmat, siis on tal hea võimalus tuua just sealt pärit kliendid Kiviõlisse,”ütles Kiviõli linnavolikogu esimees Maksim Danilov pressiteates.

Hetkel käivad tööd linnavalitsuse hoone kõrvale kerkiva hotelli tehnilise projekti kallal, sellele järgnevad remondi- ja ehitustööd, teatas linn.Plaanide kohaselt avab uus hotell ja restoran oma uksed järgmisel aastal. Erineval tasemel sisustatud kahekohalisi tube on uues hotellis kokku 14. Investeeringu kogumaht on umbes viis miljonit krooni, juurde tekib 10 uut töökohta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee