23. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välisinvestor rajab Kiviõlisse esimese hotelli

Välisinvestor plaanib investeerida 5 miljonit Eesti krooni Kiviõli esimesse umbes 30-kohalisse hotelli, kus hakkab tööle lisaks restoranile ka väike konverentsikeskus.

„See välismaine investeering tuleb Ida-Virumaale sellepärast, et meie maakond on investori silmis perspektiivne turismipiirkond. Otsuse langetamisele eelnes põhjalik uuring ja kuna investor omab Venemaal ka ühte turismifirmat, siis on tal hea võimalus tuua just sealt pärit kliendid Kiviõlisse,”ütles Kiviõli linnavolikogu esimees Maksim Danilov pressiteates.

Hetkel käivad tööd linnavalitsuse hoone kõrvale kerkiva hotelli tehnilise projekti kallal, sellele järgnevad remondi- ja ehitustööd, teatas linn.Plaanide kohaselt avab uus hotell ja restoran oma uksed järgmisel aastal. Erineval tasemel sisustatud kahekohalisi tube on uues hotellis kokku 14. Investeeringu kogumaht on umbes viis miljonit krooni, juurde tekib 10 uut töökohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785