• 23.07.08, 11:46
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Välisinvestor rajab Kiviõlisse esimese hotelli

Välisinvestor plaanib investeerida 5 miljonit Eesti krooni Kiviõli esimesse umbes 30-kohalisse hotelli, kus hakkab tööle lisaks restoranile ka väike konverentsikeskus.
„See välismaine investeering tuleb Ida-Virumaale sellepärast, et meie maakond on investori silmis perspektiivne turismipiirkond. Otsuse langetamisele eelnes põhjalik uuring ja kuna investor omab Venemaal ka ühte turismifirmat, siis on tal hea võimalus tuua just sealt pärit kliendid Kiviõlisse,”ütles Kiviõli linnavolikogu esimees Maksim Danilov pressiteates.
Hetkel käivad tööd linnavalitsuse hoone kõrvale kerkiva hotelli tehnilise projekti kallal, sellele järgnevad remondi- ja ehitustööd, teatas linn.Plaanide kohaselt avab uus hotell ja restoran oma uksed järgmisel aastal. Erineval tasemel sisustatud kahekohalisi tube on uues hotellis kokku 14. Investeeringu kogumaht on umbes viis miljonit krooni, juurde tekib 10 uut töökohta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 18:50
Hääbuvas külakeses tegutsev pereettevõte kihutab raskuste kiuste edurindel
Soomes asuvas Sievi jalatsitehases toodetakse iga päev umbes 5500 paari jalanõusid. Äritegevus toimib hästi, kuid ülemaailmse konkurentsiga silmitsi seistes peab pidevalt olema valmis uuendusteks. Mis on see, mis aitab kindlustada tootmise tuleviku?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele