15. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koplisse kerkib 2010. aastaks pilvelõhkuja

Singapuri ärimees Sonny Aswani loodab endise tekstiilivabriku Baltex 2000 hoonete renoveerimisega lõpule jõuda 2010. aastaks.

„Detailplaneeringu loodame saada selle aasta lõpuks,“ sõnas Aswani. „Asjad on praegu natuke aeglased, aga nad liiguvad. Oleme ka õnnega koos – meie kinnisvaraäri pole kellelegi võlgu.“

Aswani hinnangul asub kinnistu hea potentsiaaliga kohas. „Me arendame seda projekti aeglaselt, aga kindlasti hea kvaliteediga,“ kiitis Aswani. „Kui rahaline seis lubab, soetan kindlasti ka endale sinna korteri,“ heitis mees nalja.

Umbes poolteist aastat tagasi müüs Aswani taanlastele endise Kommunaari saapavabrikuhoone Laki tänaval ning tehingu hinda ta öelda ei soovi. „Ma müüsin selle maha täpselt õigel ajal,“ oli Aswani tehinguga rahul. „Ma ei usu samas, et nad maksid hoone eest üle või alla.“

Eesti kodanik Aswani elab hetkel peamiselt Singapuris, Eestist kolis ta minema umbes aasta eest. Kuna Aswanile kuulub Eestis mitmeid ettevõtteid, toob rännutee teda viis-kuus korda aastas siiski Eestisse.

„Ma olen siin tegutsenud juba 13 aastat, seda on liiga kaua, et oma ärid nüüd lihtsalt niisama maha müüa,“ sõnas Aswani. „Aga Eesti on muutunud keeruliseks.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785