10. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Antoniak: me ei vassinud korterite arvuga

Artig Kinnisvara omanik Marek Antoniakkummutab Harku valla väite nagu oleks ehitusprojektis ja valla poolt väljastatud ehitusloas märgitud 13 korterit ning tegelikult valmis aga 18.

„Artig KV jagas korteriomandid vastavalt Harku Valla poolt kinnitatud plaanidele 18-ks korteriks, mitte 13-ks ning ei ole vassinud korterite arvuga nagu väidate teie oma artiklis,“ kommenteeri Artig Kinnivara omanik Marek Antoniak.

Veel lisas Antoniak, et korteriomandeid ei ole võimalik jagada ilma kohaliku omavalitsuse nõusolekuta.

Harku valla avalike suhete juht Kai Maran ütles täna hommikul aripaev.ee-le: „Ehitusprojekti ja valla antud ehitusloa kohaselt oli mõlemas majas korterite arvuks 13, kuid Artig KV OÜ on välja ehitanud 18 korterit (osad korterid jagati pooleks).“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785