2. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Q Vara tütar vaevleb maksuvõlas

Q Vara tütarfirma Q Ehituse maksuvõlg, mis veel juuni alguses ulatus 4,8 miljoni kroonini on juuni viimase päeva seisuga krediidiinfo maksehäireraporti andmetel kasvanud, ületades kuue miljoni krooni piiri.

Q Ehituse maksuvõlg onjuuni lõpuseisuga 6,01miljonit krooni, lisaks on ettevõttel ka intressivõlg. Maksehäireregistrisse on ilmunud ka 12 liisinguvõlga kuupäevaga 15.05.2008 ja üks liisinguvõlg kuupäevast 22.04.2008. Võlasummad jäävad 1001-5000 ja 10 001-50 000 krooni vahele.

1. juuni seisuga võlgnesid Q Vara omanikud SLProductions ja Marine Systems ligi 2,8 miljonit krooni makse.Kuu lõpuseisuga oliüks omaniku SLProductions maksuvõlg krediidiinfo andmetel 2,45 miljonitkrooni ning ettevõte omab lisaks ka intressivõlga. Ka on SLProductionsil esitamata üks või enam maksudeklaratsiooni.

Krediidiinfo andmetel Q Varal endal tänase päeva seisuga maksuvõlg puudub.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785