6. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sedini kinnistute hind langes 26 miljonit krooni

Tallinnas Lutheri kvartalit arendavale Pjotr Sedini ettevõttele Grove Invest kuuluvad seitse kinnistut arestiti aprilli alguses, peale kahte läbi kukkunud enampakkumist on tulekul kolmas, kinnistute alghinda on langetatud 26 miljoni krooni võrra.

Kinnistute esimesel enampakkumisel oli alghind 420 miljonit krooni ja see kukkus läbi, teisel enampakkumisel oli alghind juba madalam 251 miljonit krooni ning see kukkus samuti läbi. Kolmandal enampakkumisel on Sedini kinnistute hinda langetatud 225 miljonile kroonile.

Enampakkumine käib äri- ja tootmismaade üle Vineeri, Vana-Lõuna ja Tatari tänaval. Kolmas enampakkumine saab toimuma 25.06.2008 kell 11.00 Reval Hotell Olümpias.

OÜ Grove Invest suuromanik on Pjotr Sedin, lisaks temale kuuluvad omanikeringi Larissa Sedina, Jaanus Reisner ja Jüri Triletski.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785