21. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene ärimees ostis miljard krooniga Donald Trumpi maja

The Wall Street Journal andmetel maksab venelasest väetisemiljardäri Dmitri Rõbolovleviga seotud investeerimisfirma lähipäevil 100 miljonit dollarit ehk miljard Eesti krooni ärimagnaat Donald Trumpile kuuluva lossi eest.

Trump, kellele kuuluv maja asub Floridas Palm Beachil, kinnitas, et makstav hind on kõrgeim, mis ühe maja eest makstud.

Ärimees soetas maja 2004. aastal 41,4 miljoni dollari eest pankrotitoimkonna korraldatud oksjonilt, misjärel lasi selle remontida.

Maaklerite hinnangul oleks kinnistu hind veelgi kõrgem, kui see maha müüa tükkhaaval. Trump tahtis maja maha müüa juba kolm aastat tagasi 125 miljoni dollariga, kuid alandas hinda sel kevadel 100 miljonile dollarile.

Rõbolovlev (1966) on Venemaa üks rikkaimaid ja tagasihoidlikemaid ärimehi. Alates 1996. aastast töötab ta suure väetisekompanii JSC Uralkali juhatuse esimehena.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785