9. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veerenni sauna kohale kerkib kortermaja

Kinnisvaraturu languse tõttu seisnud ehitustööd saavad jätku ning sügisel peaks kunagise Veerenni sauna asemele rajatud 54 korteri maja valmis olema.

Kortermaja rajav Artig KV OÜ teatas, et aasta alguses peatati kinnisvaraturu languse tõttu Veerenni 15 krundile ehitustööd, kuid nüüd neid jätkatakse, kirjutas Postimees.

Majas on kokku kuus korrust ning esimesel korrusel asuvad äripinnad. Ülejäänud viiel korrusel on kokku 54 ühe- kuni neljatoalist korterit, millest väikseim on 45 m² ja suurim 143,8 m². Korterite ruutmeetri hinnad jäävad vahemikku 35 100 – 42 900 kr /m2.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785