4. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ja DnB NORD Pank asuvad ühiselt kliente püüdma

DnB NORD Pangal ja Arco Varal on ühistele klientidele mitmeid eripakkumisi. DnB NORD Pank pakub terve suve jooksul kõigile Arco Vara klientidele kodulaenu 1000kroonise lepingutasuga ning Arco Vara omalt poolt tasuta hindamisakti.

"Meie soov on muuta koduostmine inimesele võimalikult mugavaks ja soodsaks. Seetõttu otsustasime, et suvekuudel pakume kõigile Arco Vara klientidele kodulaenu vaid 1000kroonise lepingutasuga. Lisaks põhisoodustusele pakume soodsat kodukindlustust ning laenuperioodi kuni 40 aastat," rääkis DnB NORD Panga erakliendi müügijuht Catlin Vatsel.

"Pakume oma Tartu, Pärnu ja Tallinna piirkonna klientidele, kes võtavad kodulaenu DnB NORD Pangast,tasuta hindamisakti. Lisaks sellele, et klient hoiab kokku raha, säästab ta ka oma aega. Arco Vara hindaja tuleb ja vaatab elamispinna üle, koostab hindamisakti ning saadab selle elektroonsel teel DnB NORD Panka. Meie sõnumiks kliendile on mugavus, kiirus ning aja ja raha kokkuhoid," ütles Arco Vara Kinnisvarabüroo hindamisosakonna juht Tõnu Luts.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785