Q Vara hoidis auditeeritud aruannet kuu aega sahtlis

Tallinna börsil võlakirju noteerinud Q Vara
hoidis auditeeritud majandusaasta aruannet kuu aega lihtsalt sahtlis, selgus
täna avaldatud dokumendist.

Perfektselt kujundatud majandusaruandele lisatud audiitori järeldus kannab 2. mai kuupäeva. 6. mail teatas Q Vara börsile, et auditeeritud aruanne pole veel valmis ja lubas selle avaldada 13. maiks. Börs määras samas Q Varale pidevate hilinemiste pärast 50 000 krooni trahvi.

Kuna auditeeritud aruannet aga ei saabunud ega saabunud, uuris aripaev.ee 21. mail, kui kaugele auditeerimisega jõutud on. Q Vara juht Alo Lillepea vastas, et on puhkusel ja palus pöördudafirma juhatuse esimehe Meelis Ðokmani poole. Ðokman ei kostnud pärimise pealei-d ega a-d.

30. mail vastas Alo Lillepea järjekordsele aripaev.ee küsimusele, et nende auditeeritud aruanne on valmis ja avaldatakse börsile kas samal päeval või 2. juunil.

Q Vara avaldas auditeeritud 2007. aasta majandusaruande börsile allestäna, 3. juunil.

Järgmine tähtis kuupäev saabub Q Varale 30. juunil. Siis kukubvõlakirjainvestorite antud tähtaeg Q Vara omakapitali suurendamiseks. Hetkel ei vasta kinnisvarafirma omakapital nõuetele ning kui seda ei õnnestu suurendada, loetakse võlakirjade lunastus- ja intressimaksete tähtaeg saabunuks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed