15. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tammemäe: Arti Arakas lahkus Arco Vara nõukogust erimeelsuste tõttu

Arco Vara juhatuse esimees Aare Tammemäe sõnul lahkus Arti Arakas Arco Vara nõukogu liikme kohalt erimeelsuste tõttu, mille taga olid eelkõige erimeelsused strateegilistes valikutes.

„Arti Arakas põhjendas enda lahkumist erimeelsustega, mis puudutasid muutunud kinnisvaraturul tegevuse jätkamise strateegilisi valikuid ning küsimusi, mis puudutasid nõukogu sekkumist igapäevajuhtimisse,“ sõnas Tammemäe.

Küsimusele, kas Arco Varal on lähiajal plaanis suuri allahindlusi või korraldada näiteks Hollandi oksjoni stiilis kampaaniat vastas Tammemäe, et hetkel allahindlusi plaanis ei ole, kuna arendusprojektid nagu näiteks Kodukolde kortermajade kompleks Stroomi rannas, müüb tänases turusituatsioonis väga hästi.

Vaatamata Arco Vara aktsia ühtlasele langemisele on Tammemäe valmis neid kesk-pika perspektiivi investeeringuna juurde ostma. „Eestis valmistume ette uueks tõusutsükliks ning panustame oma tegevuses efektiivsuse suurendamisele ja likviidsuse hoidmisele.“

Praeguse turudünaamika põhjal võib väita, et ostuhuvi elukondliku kinnisvara vastu on endiselt olemas asukoha poolest heade ning pigem kallima siseviimistlusega elamispindade suhtes, sõnas Tammemäe kinnisvaraturul valitsevat hetkeolukord analüüsides. „Hinnad nn põllupealsetes elurajoonides korrigeeruvad pigem veelgi, mis tähendab, et elamute eest küsitav hind peaks vastama selle kvaliteedile ja asukohale, rääkis Tammemäe ning lisas: „Kvaliteetselt renoveeritud ja väga heas seisukorras korterite puhul hinnad pigem stabiliseeruvad.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785