15. mai 2008

Tammemäe: Arti Arakas lahkus Arco Vara nõukogust erimeelsuste tõttu

Arco Vara juhatuse esimees Aare Tammemäe sõnul lahkus Arti Arakas Arco Vara nõukogu liikme kohalt erimeelsuste tõttu, mille taga olid eelkõige erimeelsused strateegilistes valikutes.

„Arti Arakas põhjendas enda lahkumist erimeelsustega, mis puudutasid muutunud kinnisvaraturul tegevuse jätkamise strateegilisi valikuid ning küsimusi, mis puudutasid nõukogu sekkumist igapäevajuhtimisse,“ sõnas Tammemäe.

Küsimusele, kas Arco Varal on lähiajal plaanis suuri allahindlusi või korraldada näiteks Hollandi oksjoni stiilis kampaaniat vastas Tammemäe, et hetkel allahindlusi plaanis ei ole, kuna arendusprojektid nagu näiteks Kodukolde kortermajade kompleks Stroomi rannas, müüb tänases turusituatsioonis väga hästi.

Vaatamata Arco Vara aktsia ühtlasele langemisele on Tammemäe valmis neid kesk-pika perspektiivi investeeringuna juurde ostma. „Eestis valmistume ette uueks tõusutsükliks ning panustame oma tegevuses efektiivsuse suurendamisele ja likviidsuse hoidmisele.“

Praeguse turudünaamika põhjal võib väita, et ostuhuvi elukondliku kinnisvara vastu on endiselt olemas asukoha poolest heade ning pigem kallima siseviimistlusega elamispindade suhtes, sõnas Tammemäe kinnisvaraturul valitsevat hetkeolukord analüüsides. „Hinnad nn põllupealsetes elurajoonides korrigeeruvad pigem veelgi, mis tähendab, et elamute eest küsitav hind peaks vastama selle kvaliteedile ja asukohale, rääkis Tammemäe ning lisas: „Kvaliteetselt renoveeritud ja väga heas seisukorras korterite puhul hinnad pigem stabiliseeruvad.“

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688