4. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alo Lillepea: oleme jätkuvalt optimistlikud

Tänasest börsiteatest ajendatud aripaev.ee küsimustele vastab Q Vara nõukogu esimees Alo Lillepea.

Kui suure tõenäosusega lõpeb Läti seimi ja Riia linnavalitsuse kohtuvaidlus Jonathani projekti jaoks positiivselt?Meie hinnangul on kohtuasja positiivne lahed siiski suhteliselt tõenäoline. Meil on olemas sellekohanejuriidiline hinnang ja täpne analüüs. Oleme optimistlikud.

Millest arendust segav kohtukonflikt alguse sai, kas kohalikud elanikud olid uue elurajooni vastu, muinsuskaitsjad tegid lärmi, kohalikud konkurendid õõnestasid jalgealust või midagi muud?Kuna see võitlus leiab aset kolmandate osapoolte vahel, siis on seda ausalt öeldes täiesti võimatu hinnata. Isegi kui tahaks.

Kui pikalt arendustööd kohtuasja tõttu edasi lükkunud on?Arendustööd käivad. Projekteerimise lõputööd, lisaks tehniline ekspertiis. Ehitusega saab projektiplaani põhjal alustada niikuinii alles järgmise aasta kevadel.

Mis Maskavase tänaval asuva kinnistu peal praegu on, kas lammutamist ootavad majad, on plats täis ohakaid võimuud?Imekaunis tiik, kunstlikult rajatud, endine savikaevandus.

Kui palju Q Vara kahjum suureneb?Seda me veel ei ole lõpuni läbi arvutanud, kulud ja muud kokkulepped täpsustuvad veel. Ma annan lokaalsema pildi. Raha jääb Q Varale üle pärast laenude tasumist 65 miljonit krooni. Cash is king.

Kas HIH Global Invest GmbH toob Terminal No 11 projekti reaalset raha või seisneb kapitali kaasamine milleski muus? Kui jah, milles nimelt?Reaalset raha 4,7 miljonit eurot.

Mis oli Sarmite Sazoncika tagasikutsumise põhjuseks?Tal olid isiklikud põhjused. Sarmite on väga tubli tütarlaps. Pidin ise asemele minema ...

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785