29. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bin Ladeni firma ehitab Araabiasse 3,6 miljardi eest hooneid

Emaar Economic City raames ehitab Bin Laden Grupp, Dubai lähedale rajatavasse linnakusse 16 hoonet, mille maksumus ületab 370 miljonit dollaritehk 3,6 miljardit krooni.

Emaar Economic City projekti raames, ehitab Bin Laden Grupp Dubai lähistelerajatavasselinnakusse, mida peetakse regiooni suurimaks erainvesteeringuks, 16 hoonet kogumaksumusega370 miljonit dollarit ehk3,6 miljardit krooni. Ehitustööd peaksid lõpuni jõudma 2009. aastal, vahendas Newsru.com.

Kõne all olev linnak moodustab eraldi linna Dubai kõrval. Projekti maksumust hinnatakse 26 miljardile dollarile (257 miljardile kroonile). Valmis linnakusse mahub elama 2 miljonit inimest ning elamispinna võivad sinna soetada nii kohalikud araablased kui ka välismaalased.

Ettevõtte Bin Laden kuulub nn maailma esiterroristile Osama Bin Ladeni isale, šeik Muhammed Bin Laden.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785