25. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võrumaa kalleim majatehing oli 1,4 miljonit krooni

Võrumaa kalleim majatehing on käesoleval aastal sõlmitud hinnaga 1,4 miljonit krooni – müüdi Võru külje all maantee ääres asuv majapidamine.

Haanja vallas on City24 andmetel hetkel pakkumises kokku vaid 5 maakodu hindadega vahemikus 590000 kuni 1,6 miljonit krooni (Saika külas taastatud hoonetega vana talukoht). Rõuge valla kalleim maamaja pakkumine on Soomõoru küla kuppelmaastikul asuvad remonti vajavad taluhooned hinnaga 1,4 miljonit krooni. Sadramõtsa küla paksude metsade keskel asuv põlispuudega ümbritsetud vana talukoht väikse veekoguga on aga hetkel Rõuge valla odavaim pakkumine – 295000 krooni. Tehinguid on käesoleva aasta I kvartali jooksul sarnaste renoveerimist vajavate talumajapidamistega Võrumaal teostatud hindadega 100000–500000 krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785