Võrumaa kalleim majatehing oli 1,4 miljonit krooni

Võrumaa kalleim majatehing on käesoleval
aastal sõlmitud hinnaga 1,4 miljonit krooni – müüdi Võru külje all maantee ääres
asuv majapidamine.

Haanja vallas on City24 andmetel hetkel pakkumises kokku vaid 5 maakodu hindadega vahemikus 590000 kuni 1,6 miljonit krooni (Saika külas taastatud hoonetega vana talukoht). Rõuge valla kalleim maamaja pakkumine on Soomõoru küla kuppelmaastikul asuvad remonti vajavad taluhooned hinnaga 1,4 miljonit krooni. Sadramõtsa küla paksude metsade keskel asuv põlispuudega ümbritsetud vana talukoht väikse veekoguga on aga hetkel Rõuge valla odavaim pakkumine – 295000 krooni. Tehinguid on käesoleva aasta I kvartali jooksul sarnaste renoveerimist vajavate talumajapidamistega Võrumaal teostatud hindadega 100000–500000 krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed