25. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alo Lillepea võttis Q Varas ohjad enda kätte

Kinnisvaraarendaja Q Vara teatas börsile, et firma senine nõukogu esimees Alo Lillepea asus tänasest juhatuse esimehe kohale.

Q Vara uueks nõukogu liikmeks sai Tanel Peeters, kes on hetkel OÜ Q Capital juhatuse liige ja ASide Väätsa Agro ning Fotoluks nõukogu liige. Aastatel 2005-2006 oli Tanel Peeters Q Vara juhatuse liige.

Q Vara uueks nõukogu esimeheks valiti Alo Lillepea vend Ivo Lillepea.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785