17. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa naudib Viljandis oma parimat äriaega

Ehkki kinnisvarabuum on lõppenud ja kaua kardetud langus selles valdkonnas käes, ütleb büroo Uus Maa Viljandi osakonna juht, et nendel pole veel kunagi nii hästi läinud kui nüüd.

Hoolimata sellest et ehitus- ja kinnisvarasektoris ennustatakse 30 000 töökoha kadu, oleks kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi osakonda juhtiv Reet Raudsepp valmis isegi maaklereid juurde palkama, kui ainult sobivaid inimesi leiduks, kirjutas Sakala.

"Tegelikult on siin oma loogika: kinnisvarabuum häiris tublisti meie töötegemist,müüjatel oli siis muidugi hea aeg, sest ostjad otsustasid uisapäisa ja rabasid ära kõik, mis saada oli," ütles Raudsepp.

"Kui buumi ajal arvasid paljud, et nad ei vaja kinnisvarabüroode professionaalset abi, siis nüüd on inimestel seda tarvis, toona hakkas igaüks vahendajaks, ehitajaks või arendajaks ning kõik, kel pisemgi maalapp oli, olid enda arvates suured kinnisvaraspetsialistid," lisas ta.

Kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi osakonna käive kasvas 44 protsenti,2007. aasta esimeses kvartalis oli büroo vahendustasu teenuse ja hindamise käive 402 000 krooni ning2008. aasta esimeses kvartalis ulatus sama näitaja 578 000 kroonini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785