8. aprill 2008
Jaga lugu:

Ülemiste City otsib tegevjuhti

AS Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobini sõnul on Ülemiste Cityl vaja tegevjuhti, sest ettevõte kavatseb rahvusvaheliselt laieneda.

Uue tegevdirektori ülesandeks saab Ülemiste City Tallinna arenduse jätkamine.

„Oleme Ülemiste City arendamise käigus aru saanud, et tegu on unikaalse ettevõtmisega mitte ainult Eestis mõistes, vaid ka rahvusvahelises mõttes ning tahame asuda ette valmistama rahvusvahelist laienemist. Selleks, et Eesti arendus selle tõttu aga ei kannataks, oleme otsustanud tugevdada Eesti juhtimist ning palgale võtta tegevdirektori," kommenteeris Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobin laienemisplaane.

Kobini sõnul tema roll esialgu ei muutu: "Mina olen tiitli poolest Ülemiste City juhatuse esimees ja esialgse plaani järgi jään juhatuse esimeheks edasi. Kui rahvusvaheline laienemine peaks käima minema ning uus tegevdirektor ennast tõestab, on loogiline areng selline, et tegevdirektorist saab tulevikus Ülemiste City juhatuse esimees ning minu kohustusteks jääb rahvusvaheliste projektide juhtimine ning Ülemiste City nõukogu liikmelisus."

Kobin ei soovinud täpsustada, mida ettevõtte rahvusvahelised plaanid hõlmavad."Rahvusvahelistest plaanidest ei tahaks enne rääkida, kui „muna munetud on“," jäi ta napisõnaliseks.

AS Ülemiste City on Tallinna Lennujaama naabrusesse rajatav Targa Äri Linn. Linnakusse tuleb üle paarisaja tuhande ruutmeetri büroopinda ning kerkivad kõrgtehnoloogilised tehased. 2006. aasta sügisel kolisid Ülemiste Citysse tarkvaraarendusettevõte Webmedia ning Mainori Kõrgkool. 2007. aasta sügisel valmisid ML Arvutite tehas ning linnaku südamesse rajatud Eesti suurim restoranitänav Mercado. 2008. aasta jaanuaris kolis Ülemiste Citysse IT-ettevõte Helmes ja talendijuhtimise firma Fontes ning kevadel valmib Baltikumi suurima IT-ettevõtte Microlink uus hoone.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee