8. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City otsib tegevjuhti

AS Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobini sõnul on Ülemiste Cityl vaja tegevjuhti, sest ettevõte kavatseb rahvusvaheliselt laieneda.

Uue tegevdirektori ülesandeks saab Ülemiste City Tallinna arenduse jätkamine.

„Oleme Ülemiste City arendamise käigus aru saanud, et tegu on unikaalse ettevõtmisega mitte ainult Eestis mõistes, vaid ka rahvusvahelises mõttes ning tahame asuda ette valmistama rahvusvahelist laienemist. Selleks, et Eesti arendus selle tõttu aga ei kannataks, oleme otsustanud tugevdada Eesti juhtimist ning palgale võtta tegevdirektori," kommenteeris Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobin laienemisplaane.

Kobini sõnul tema roll esialgu ei muutu: "Mina olen tiitli poolest Ülemiste City juhatuse esimees ja esialgse plaani järgi jään juhatuse esimeheks edasi. Kui rahvusvaheline laienemine peaks käima minema ning uus tegevdirektor ennast tõestab, on loogiline areng selline, et tegevdirektorist saab tulevikus Ülemiste City juhatuse esimees ning minu kohustusteks jääb rahvusvaheliste projektide juhtimine ning Ülemiste City nõukogu liikmelisus."

Kobin ei soovinud täpsustada, mida ettevõtte rahvusvahelised plaanid hõlmavad."Rahvusvahelistest plaanidest ei tahaks enne rääkida, kui „muna munetud on“," jäi ta napisõnaliseks.

AS Ülemiste City on Tallinna Lennujaama naabrusesse rajatav Targa Äri Linn. Linnakusse tuleb üle paarisaja tuhande ruutmeetri büroopinda ning kerkivad kõrgtehnoloogilised tehased. 2006. aasta sügisel kolisid Ülemiste Citysse tarkvaraarendusettevõte Webmedia ning Mainori Kõrgkool. 2007. aasta sügisel valmisid ML Arvutite tehas ning linnaku südamesse rajatud Eesti suurim restoranitänav Mercado. 2008. aasta jaanuaris kolis Ülemiste Citysse IT-ettevõte Helmes ja talendijuhtimise firma Fontes ning kevadel valmib Baltikumi suurima IT-ettevõtte Microlink uus hoone.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785