8. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siseministeerium vähendab ametikorterite arvu

Siseministeerium vähendab ametikorterite arvu ning müüb seetõttu enampakkumise korras viis korterit ja ühe kinnistu Pärnu maakonnas, Varbla vallas, Hõbesalu külas.

Siseministeeriumi kinnisvara nõuniku Maarja Vesi sõnul on tegemist ministeeriumi haldusalasse kuuluvate ametikorteritega, mis nüüd müüki on pandud. Põhjus, miks ametikorterid ära müüakse seisneb Vesi kinnitusel ministeeriumi suunitluses vähendada korterite arvu.

Pakkumine Tallinnas asuvale Arbu 2-34, Hiiu maakonnas, Kärdlas Pae 10-18 asuvale korterile, Tallinnas Läänemere tee 19-174 asuvale korterile ja Tallinnas Koidu 6- 11 ning kinnistule Pärnu maakonnas, Varbla vallas, Hõbesalu külas on korraldatud enampakkumine esmakordne. Rapla linnas, Koidu 19- 4 asuvale korterile aga juba teistkordne.

Nõunik Vesi sõnul ministeerium suurt tulu korterite ja kinnistu müügist ei oota, ega prognoosima ei hakka, kuid tõenäoliselt tehakse pakkumine alghinna peale. Korterite ja ühe kinnistu alghinnaga müümise korral peaks ministeerium saama ligi 5,4 miljonit Eesti krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785