17. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvis haudub suur kinnisvaratehing

Investment Agency OÜ konsulteeribJõhvis ettevõtte teatel 2008. aasta kõige suuremat kinnisvaratehingut, müüki lähevad Jõhvis Narva maanteel asuvad kaks kaubanduskeskust.

Kaubanduskeskusesuurimateks rentnikuteks on Bauhof, Living ja Pakendikeskus. Tehingu maksumus ületab 100 miljonit krooni.

"Viimased suured tehingud näitavad, et Jõhvi kinnisvaraturu vastu on usaldusväärsus tõusnud ka rahvusvahelisel turul. Käimasolev tehing on loomulik jätk 2007. aastal müüdud Jõhvi kesklinna kaubamajade müügile,” ütles Investment Agency OÜ juhatuse liige Illar Kaasik.

Kaasiku sõnul konsulteeris nende ettevõte ka eelmisel aastal Jõhvi kesklinnas asuvate kaubamajade Jewe, Tsentraal ja Jõhvi Mööblimaja müüki. Tookordse tehingu kogumaksumus oli umbes 400 miljonit krooni ja ostjaks AS AVEC Asset Management.

Investment Agency OÜ alustanud tegevust 1998.aastal. Oma kümne tegevusaasta jooksul on ettevõte konsulteerinud erinevaid müügitehinguid üle 1 miljardi kroonini väärtuses. Korraldatud müügitehingute nimekirjas on sellised ettevõtted nagu AS Polüform, Ühistu Jõhvi Piim ja OÜ Revino.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785