17. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indrek Hääl edutati kinnisvarafondi BPT partneriks

Balti riikide üks suurimaid ärikinnisvara investoreid Baltic Property Trust (BPT) Asset Management teatas, et firma Eesti tegevjuht Indrek Hääl edutati ettevõttes partneriks.

Hääl on olnud firmas 2005. aasta augustist alates ja nimetati 2006. aastal BPT Eesti tegevjuhiks, kes vastutab grupi investeeringute eest Eestis.

Eestis rohkem kui 1,7 miljardi krooni väärtuses varasid haldav BPT tegeleb investeeringutega Läänemere piirkonnas paiknevasse ärikinnisvarasse.

BPT on Taanis 2001. aastal loodud kinnisvara investeerimistoodete loomisele pühendunud varahaldusfirma, mille peakorter on Kopenhaagenis ja

tütarettevõtted tegutsevad Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Venemaal ja Saksamaal. BPT Asset Management haldab viit kinnisvara investeerimisfondi,mis koosneb rohkem kui 30st kinnisvaraobjektist, olles Baltikumis suurim ja aktiivseim investor ärikinnisvara segmendis. BPT poolt hallatavatekoguinvesteeringute maht on 2007. aasta alguse seisuga üle 30 miljardi krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785