11. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vihmase ilmaga minnakse kinnisvarabüroo kliendipäevale

Vihmase ilmaga käivad inimesed rohkem kinnisvarabüroo kliendipäeval, ilus ilm meelitab oma aega mujal veetma.

Compakt Kinnisvara, kes müüb Tedre 35 arendusprojekti, teeb kliendipäevi igal laupäeval juba aasta otsa. Firma projektijuht-maakler Urmas Oja sõnutsi käib iga nädal paarkümmend inimest, ent see sõltub ilmast. "Vihmase ilmaga käib rohkem," märgib ta.

"Silmadega ostjaid on rohkem," vastab Oja aripaev.ee küsimusele, kas neist kliendipäevadest üldse kasu on. Oja möönab, et inimesed käivad kõik projektid läbi, enne kui midagi otsustavad.

28 korterist on müüdud 6 ning broneeringuid on veel mõned. Oja sõnul saab korteri broneerida seitsmeks päevaks ilma mingi tasu ega kohustuseta ning kui inimene soovib pikemalt mõelda, saab broneeringut ka pikemat aega hoida.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785