6. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotside meelest peaks Laasi riigikogus kohvrid pakkima

Keskerakonda kuuluv riigikogu liige Lauri Laasi ehitabjagatud kinnistule maja, milleleNõmme halduskogu loobus luba väljastamast. Erakonna kaaslasest Nõmme linnaosavanem Rainer Vakraandis sõbrale aga rohelise tule, sülitades kohalike elanike vastuseisule.

Sotsiaaldemokraatide hinnangul peab Nõmme-Mustamäe maastikukaitseala piirile kohalike elanike tahte vastaselt maja ehitav Riigikogu liige, keskerakondlane Lauri Laasi parlamendikohast loobuma.

Nõmme sotsiaaldemokraatide esimehe Lennart Mängli sõnul on Laasi majasaaga järjekordne kõnekas näide tänase keskerakondliku linnavõimu käsi-peseb-kätt-stiilist.

„Nõmme halduskogu ütles Laasi kinnistu jagamisele kahel korral selge ei. Keskerakonda kuuluv linnaosavanem Rainer Vakra saatis aga kohalike elanike arvamuse kuu peale ja võimaldas oma parteikaaslasel, heal sõbral Laasil erandkorras kinnistu siiski pooleks jagada. Tavakodanikuna oleks võinud Laasi taolisest erandist vaid unistada,”sõnas Mängli ning rõhutas, et sellise mehe koht ei ole riigikogus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785