14. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi suurehituse algust lükatakse pidevat edasi

Kuigi Jõhvi praeguse turu kohale kavandatud äri- ja kortermaja ehituse algus on korduvalt edasi nihkunud, kinnitab arendaja, et ta pole plaanist loobunud.

Terrazzo Plaza nimelise hoone ehitus pidi esialgse kava järgi algama mullu sügisel. Arendaja Bestok Kinnisvara arendusjuhi Rein Riisalu sõnul käib ehitusfirmade pakkumiste sõelumine.

"Me peame pakkumisi hindama kompleksselt, sest odavaim pakkumine ei pruugi olla parim," ütles ta ja lisas, et põhimõtteline kokkulepe on sõlmitud ka ehituse finantseerimise osas, kuid keeldus ütlemast nii tehingu teist osapoolt kui ka summat.

Riisalu nimetas uueks tähtajaks, mil kraanad praeguse Jõhvi turu asukohal tegutsema hakkavad, märtsi lõppu. Tema sõnul pole niivõrd mahuka objekti ehituse alguse nihkumises poole aasta võrra midagi ebatavalist.

Terrazzo Plaza tuleb projekti järgi seitsmekorruseline hoone, kaubanduspindadeks on ette nähtud 4454 ja büroopindadeks ligi 1850 ruutmeetrit, hoonesse on plaanitud 40 korterit, hoone alla ja sellest väljapoole kokku 100 parkimiskohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785