12. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kommentaar: ostjate põud pani YITi juhi sõnu sööma

YIT Ehitus teatas, et langetab Tallinnas, Tartus ja Pärnus korterite hindu kuni 36 protsenti.

Tartu Raatuse ja Aleksandri tänava majades on hinnalangus näiteks 25%. Selle sammuga defineeris YIT Ehitus ära kinnisvaraarendajate poolt viimasel ajal sageli kasutatava termini "lähiajal".

Sellist terminit kasutavad kinnisvaraarendajad siis, kui neil on järgmine hindade langetamine plaanis kuu aja pärast. Selle aasta 8. jaanuaril teatas YIT Ehitus samuti korterite hindade langetamisest Tartus Raatuse ja Aleksandri tänaval. Tollast hinnatõusu kommenteerides väitis YIT Ehituse juht Priit Sauk, et tegemist oli viimase hindade alandamisega ning lähiajal seda enam ei toimu. Siit soovitus kõigile korteriostjatele, kui müüja ütleb, et lähiajal enam hind ei lange, siis lükake ostutehingu sõlmimine kuu aega edasi ja saate korteri 25% odavamalt.

Loe aripaev.ee online-intervjuud Priit Saukiga!

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785