8. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuus levinumat kinnisvaramüüti Eestis

Äripäeva ajakirjanikud Väinu Rozental ja Agur Paesüld uurisid enamlevinud kinnisvaramüüte koos Tartu Ülikooli õppejõududega,kelle uuringud lükkavad ümber ridamisi ülevõimendatud seisukohti.

Müüte ja neid kummutavaid uurimustulemusi kommenteerivad uuringute läbiviijad ja kinnisvaraspetsialistid.

Uurimus „Uuselamurajoonid Tallinna lähipiirkonnas“ tehti 2006. aasta kevadel Tartu Ülikooli geograafia osakonna õppejõudude ja teadurite Tiit Tammaru, Rein Ahase, Siiri Silma ja Kadri Leetmaa eestvõttel.

Uurimuse „Tallinna ja naaberomavalitsuste elamualade uuring“ tellis Tallinna linnavalitsus ja uuringu teostasid 2006. aasta kevadel Tartu Ülikooli sotsioloogia ja sotsiaalpoliitika osakonna dotsent Jüri Kõre ning lektor Rein Murakas.

Emor küsitles uuringu raames Tallinna linnas kokku 1334 inimest ja Tallinnaga piirnevas Viimsi, Saku, Saue, Jõelähtme, Harku ja Rae vallas ning Maardu linnas kokku 273 inimest.

picturegallery.0b545418-4b0c-4d05-88c0-58e348a0d320

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785