24. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanus Otsa hakkab arendama “Kruuda kvartalit”

Hiljuti ehitusfirma Skanska juhtkonnast lahkunud Jaanus Otsa ja Olaf Herman lõid uue kinnisvarafirma, mis jätkab suure tõenäosusega Oliver Kruuda valduses oleva niinimetatud Kalevi ja Tere kvartali arendamist Pärnu maantee ääres.

"See on selge, et elamuturul pole praegu midagi teha. Pigem hakkame koostööd tegema Oliver Kruudaga, kellega meil on pikaajalised suhted," ütles Olaf Herman Eesti Ekspressile uue firma Otsa & Herman Grupp tegevuse kohta.

Koostöö sõltub Hermani sõnul paljuski Kruudast, kellele hiigelvaldused kuuluvad. Kruuda kvartalis on tema hinnangul välja arendamata veel vähemalt 100 000 ruutmeetrit büroo- ja äripinda.

Mäletatavasti tegid Oliver Kruuda, Mati Tusov ja Otsa-Hermani juhitud Skanska EMV koostööd firmas Kalev REC ning Keila-Joa valitsussuvilate piirkonna erastamisel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785