23. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Van Dahl Investment kavandab Kuressaarde uut elamurajooni

Tallinna firma Van Dahl Investments saatis kooskõlastuste ringile detailplaneeringu, mis hõlmab arendustegevust Kuressaares Lootsi tn 23, 25, 27 kinnistutel, kuhu sama ettevõte ka mõne aasta eest ehitama hakata plaanis, kirjutas Oma Saar.

Ligemale seitsme hektari suurune ala on kavas jagada 21 krundiks, kuhu on planeeritud elamupiirkonnad ning äri- ja puhkealad. Alale plaanitakse püstitada seitse 4korruselist, seitse 3korruselist ja neli 2korruselist elamut, kaheksa 2korruselist üksik- või paariselamut ja neli 1korruselist elamut.

Van Dahl Investments lubas paar aastat tagasi pärast kinnistute omandamist rajada sinna Eesti esimese sukeldumiskeskuse tennisehallide, sisegolfiradade ja elamurajooniga.

Vahepeal tekkis arendustegevuses viivitus ning ettevõte süüdistas Kuressaare linna liigses venitamises. Linnavalitsus leidis, et oluliste piirkondade planeerimine on aeganõudev protsess, kuid küsimus on olnud eelkõige siiski selles, et projekte tuleks lahendada läbi mõlemapoolsete kompromisside.

OÜ Van Dahl Investments on kinnisvaraarenduse ja projektijuhtimise ettevõte, mis loodi 1999. aastal. Ettevõtte juhatusse kuuluvad äriregistri andmetel Pille Kraas ja Tõnu Radik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785