22. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERI Kinnisvara koondab ettevõtteid ühtse nime alla

Täna teatas ERI Kinnisvara, et käesoleva kvartali jooksul liidetakse seni iseseisvate ettevõtetena töötanud ERI Kommertskinnisvara Lahenduste OÜ ja ERI Elamispindade Kinnisvara OÜ üheks ettevõtteks nimega ERI Põhja-Eesti Kinnisvara OÜ.

„Koos struktuurimuudatusi nõustanud ettevõttega Ernst&Young Baltic usume, et regioonipõhine spetsialiseerumine loob head eeldused ERI Kinnisvara jätkusuutlikule arengule,“ ütles ERI Kinnisvara juhatuse esimees Hannes Pihl lisades, et restruktureerimisest loodetakse lisaväärtuse kasvu oma klientidele, töötajatele ning grupi ettevõtetele, teatas ettevõte.

Loodava ettevõtte tegevjuhiks saab varem hindamise üksust juhtinud Andres Teder ning firma tegevusaladeks on kinnisvara maakler- ja hindamisteenused Põhja-Eesti piirkonnas. Lõuna- ja Ida-Eesti regioonis jätkavad tegevust vastavalt ERI Lõuna-Eesti Kinnisvara ja ERI Ida-Eesti Kinnisvara.

Andres Teder on kinnisvara sektoris tegev alates 1996. aastast, ERI Kinnisvara grupis töötab ta alates 2002. aastast. Atesteeritud kinnisvarahindajana kuulub Teder ka Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu juhatusse.

1993. aastal loodud ERI Kinnisvara on üks vanemaid kinnisvarafirmasid Eestis. Esindustega Tallinnas, Tartus ning Narvas, kuulub ERI Kinnisvara majandustulemuste poolest Eesti 5 suurema kinnisvarabüroo hulka.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785