22. jaanuar 2008
Jaga lugu:

ERI Kinnisvara koondab ettevõtteid ühtse nime alla

Täna teatas ERI Kinnisvara, et käesoleva kvartali jooksul liidetakse seni iseseisvate ettevõtetena töötanud ERI Kommertskinnisvara Lahenduste OÜ ja ERI Elamispindade Kinnisvara OÜ üheks ettevõtteks nimega ERI Põhja-Eesti Kinnisvara OÜ.

„Koos struktuurimuudatusi nõustanud ettevõttega Ernst&Young Baltic usume, et regioonipõhine spetsialiseerumine loob head eeldused ERI Kinnisvara jätkusuutlikule arengule,“ ütles ERI Kinnisvara juhatuse esimees Hannes Pihl lisades, et restruktureerimisest loodetakse lisaväärtuse kasvu oma klientidele, töötajatele ning grupi ettevõtetele, teatas ettevõte.

Loodava ettevõtte tegevjuhiks saab varem hindamise üksust juhtinud Andres Teder ning firma tegevusaladeks on kinnisvara maakler- ja hindamisteenused Põhja-Eesti piirkonnas. Lõuna- ja Ida-Eesti regioonis jätkavad tegevust vastavalt ERI Lõuna-Eesti Kinnisvara ja ERI Ida-Eesti Kinnisvara.

Andres Teder on kinnisvara sektoris tegev alates 1996. aastast, ERI Kinnisvara grupis töötab ta alates 2002. aastast. Atesteeritud kinnisvarahindajana kuulub Teder ka Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu juhatusse.

1993. aastal loodud ERI Kinnisvara on üks vanemaid kinnisvarafirmasid Eestis. Esindustega Tallinnas, Tartus ning Narvas, kuulub ERI Kinnisvara majandustulemuste poolest Eesti 5 suurema kinnisvarabüroo hulka.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee